Les Beguinages, par Mademoiselle Van Bever – Beghinae, by Psallentes

Beghinae Psallentes Hendrik Vanden Abeele

[NL] Tien jaar lang heeft Psallentes bijgedragen aan de Musica Sacra dagen te Bever. De stichter en bezieler van dat bijzondere evenement is Johan Vriens. Ter gelegenheid van onze tien jaar inzet kregen we van hem dit bijzondere boekje ten geschenke: Les Beguinages, door Mademoiselle Van Bever. Van Bever, jawel. Uiteraard verwijst het geschenk ook naar een van de succesnummers van Psallentes, het programma Beghinae. Van dat programma is ook een (inmiddels bijna uitverkochte) CD gemaakt.

[ENG] From Johan Vriens (Rosario, Bever, Belgium) to Psallentes: this nice little book about Belgian Beguinages. More pictures from the book coming up. Psallentes has recorded a much acclaimed album with music from the Beguinages.

16 thoughts on “Les Beguinages, par Mademoiselle Van Bever – Beghinae, by Psallentes

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: