Workshop Messe Machault

[NL] Het werd een prachtig weekend: een enthousiaste groep zangers en zangeressen kwam twee dagen lang meezingen met Psallentes. Ze werkten aan de beroemde mis van Machault – en we weten nu weer iets beter waarom die mis zo beroemd is. Wat een muziek, en wat een heerlijkheid om die te kunnen zingen op een zo mooie, zo geschikte, en zo toepasselijke locatie als het Huis van de Polyfonie te Heverlee. Met deze workshop heeft Psallentes een traditie van meezing-worskhops in gang gezet. Hou deze pagina’s in het oog voor meer van dat! Proficiat aan alle medewerkers, en tot de volgende keer.

[ENG] What a pleasure it was, this weekend, working with Machault’s wonderful Mass, and being able to do that work in the very appropriate and inspiring environment of the House of the Polyphony, Heverlee, Belgium. With this sing-a-long-workshop, Psallentes has initiated a tradition that will hopefully last for years. Keep an eye on these pages for more events like this!

Pictures taken by Hendrik Vanden Abeele & Kaat Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: