Kinderen worden als componisten geboren!

Kinderen van het zesde leerjaar Mater Dei Leuven, met hun juf, met de moni's en de coördinator van De Veerman, met de zangers en zangeressen van Psallentes, in het conservatorium Leuven
De kinderen van het zesde leerjaar Mater Dei Leuven, met hun juf, met de artistieke medewerkers en de coördinator van De Veerman, met de zangers en zangeressen van Psallentes, in het conservatorium te Leuven, aan het eind van een hele week experimenteren. Vertrekpunt? De polyfonie van Guillaume de Machault. Top! (Foto Hendrik Vanden Abeele)
De kinderen hadden gezegd: "Een echte groepsfoto ja, maar daarna ook een gekke!" Dit is de gekke, denk ik. (Foto Hendrik Vanden Abeele)
De kinderen hadden gezegd: “Een echte groepsfoto ja, maar daarna ook een gekke!” Dit is de gekke, denk ik. (Foto Hendrik Vanden Abeele)

2 thoughts on “Kinderen worden als componisten geboren!

Add yours

  1. Ik heb van horen zeggen dat het toonmoment keigoed was en een boeiende, verrassende show. Spijtig dat ik niet tussen de toeschouwers zat of dat ik niet terug in het zesde leerjaar kan zitten. Hopelijk is deze eerste creatieve week het begin van een reeks.

  2. Beste Kris, Dank je wel voor je fijne berichtje! Wij hebben inderdaad de indruk dat de week over de hele lijn een succes is geweest. Dankjewel voor je aanmoediging, en we hopen van harte dat we op dit élan verder kunnen. Nogmaals bedankt, en tot binnenkort! Hendrik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: