Psallentes

Psallentes

You can scroll the shelf using and keys

Kinderen worden als componisten geboren!

8 February 2013

Kinderen van het zesde leerjaar Mater Dei Leuven, met hun juf, met de moni's en de coördinator van De Veerman, met de zangers en zangeressen van Psallentes, in het conservatorium Leuven

De kinderen van het zesde leerjaar Mater Dei Leuven, met hun juf, met de artistieke medewerkers en de coördinator van De Veerman, met de zangers en zangeressen van Psallentes, in het conservatorium te Leuven, aan het eind van een hele week experimenteren. Vertrekpunt? De polyfonie van Guillaume de Machault. Top! (Foto Hendrik Vanden Abeele)

De kinderen hadden gezegd: "Een echte groepsfoto ja, maar daarna ook een gekke!" Dit is de gekke, denk ik. (Foto Hendrik Vanden Abeele)

De kinderen hadden gezegd: “Een echte groepsfoto ja, maar daarna ook een gekke!” Dit is de gekke, denk ik. (Foto Hendrik Vanden Abeele)

What do you think?

Please keep your comments polite and on-topic.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

comments

Ik heb van horen zeggen dat het toonmoment keigoed was en een boeiende, verrassende show. Spijtig dat ik niet tussen de toeschouwers zat of dat ik niet terug in het zesde leerjaar kan zitten. Hopelijk is deze eerste creatieve week het begin van een reeks.

Kris Thielemans

10 February 2013

Beste Kris, Dank je wel voor je fijne berichtje! Wij hebben inderdaad de indruk dat de week over de hele lijn een succes is geweest. Dankjewel voor je aanmoediging, en we hopen van harte dat we op dit élan verder kunnen. Nogmaals bedankt, en tot binnenkort! Hendrik

Hendrik Vanden Abeele

15 February 2013