28•02•2014 Brugge [B] Concertgebouw: Liquescens

This slideshow requires JavaScript.

[ENG] Psallentes is currently hard at work rehearsing and recording for next year’s big production Liquescens. Featuring a full-length film by Brody Neuenschwander and Hendrik Vanden Abeele, and accomponied by live music, this production showcases the late-fifteenth century square notation, as seen in sources from Bruges and Ghent. With plainchant and polyphony. More info here.

[NL] Dezer dagen is Psallentes hard aan het werk, met repetities en opnames voor de grote productie Liquescens, in opdracht van het Brugse Concertgebouw (28 februari 2014). Een avondvullende film van Brody Neuenschwander en Hendrik Vanden Abeele zal er live van muziek voorzien worden. Liquescens laat de laatmiddeleeuwse zwarte kwadraatneumen in al hun glorie voor het voetlicht treden – weggeplukt uit prachtige Brugse en Gentse bronnen. Met gregoriaans en polyfonie. Meer info hier.

With/Met Sarah Abrams, Astrid Stockman, Marina Smolders, Veerle Van Roosbroeck, Rozelien Nys, Barbara Somers, Gunther Vandeven, Govaart Haché, Lode Somers, Philippe Souvagie, Conor Biggs, Michiel Haspeslagh, Paul Schils, Hendrik Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: