Grondlaag voor Gratia Plena – onverknipt

Hoezo: muziek ‘bij een Memling schilderij’? Hendrik Vanden Abeele legt uit waar het project ToMemling over gaat, en hoe de eerste aflevering ‘Gratia Plena’ opgebouwd is. Onversneden, onverknipt – je moet er dus wat versprekingen, niet helemaal afgewerkte zinnen en vergissinkjes bij nemen. Dat maakt het leven spannend hé. Koop en luister je het album, kom je een van de concerten beleven? Dan leg je met het bekijken van deze film (22 minuten) de noodzakelijke grondlaag. Tot binnenkort!

3 thoughts on “Grondlaag voor Gratia Plena – onverknipt

Add yours

  1. Mooi schilderij, mooie muziek, met je zachte stem kwam ik helemaal tot rust, een genot…. De cd bevestigt en versterkt alleen maar het gevoel, waar en hoe kan je in deze drukke wereld nog zo tot rust komen, hemelse sferen…

  2. Dag Hendrik, prima inleiding voor jullie schitterend project ! Zo kennen wij jou, als gedreven docent bij Amarant, bij de concertinleidingen Concertgebouw Brugge en natuurlijk als bevlogen dirigent van Psallentes. Zoveel mooie muziek vakkundig gebracht door de hemelse stemmen van jouw dameskoor ! Ik wens jullie veel succes ! Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: