Een Memling-trilogie

Zo, dat was dat. Drie Gratia-Plena-concerten op een rij met onze vrienden van The Royal Wind Music. We repeteerden op vrijdag in Amsterdam, en concerteerden zaterdag in de Sint-Jozefkathedraal in Groningen, op zondag in de Sint-Jan-de-Doperkerk van het Groot Begijnhof in Leuven, en gisteren maandag in de kapel van het Psychiatrisch Ziekenhuis Onzelievevrouw in Brugge (foto). Drie fantastische locaties, een prachtig en aandachtig publiek, mooie muziek – wat wil je nog meer?

Voorlopig scheiden onze wegen hier, maar met The Royal Wind Music hebben we al minstens deze ervaring en natuurlijk het album Gratia Plena gemeen. We werken eraan om dit te kunnen herhalen in de toekomst, en wie weet: misschien maken we nog eens een tweede project samen! Hoe geweldig zou dat zijn!

Dank aan ons trouwe publiek, aan alle ondersteuners van gelijk welke soort, aan de organisatoren en co-organisatoren.

Volg onze ensembles op sociale media, koop onze cd’s [ja toch wel: streaming – hoe handig ook – brengt niets op], ondersteun ons door vriend te worden (RWM) of centimeter (Psallentes). Tot de volgende keer!

Foto en tekst Hendrik Elie Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: