Totale Overgave – Wim Henderickx als rode draad

Het overlijden van Wim Henderickx – een schokkende gebeurtenis – doet de hele muziekwereld terugkijken op de raakvlakken die we met hem hadden. In ‘Totale Overgave’ van Louise Nelstrop en Pol Herrmann zie je Wim aan het werk: altijd die raakvlakken aftastend, altijd open voor nieuw en meer en anders. O, wat gaan we je rustgevende aanwezigheid missen, Wim. Je belichaamde wat in deze film zo uitvoerig beschreven wordt: de totale overgave, het ultieme engagement.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: