Morkhoven boven

Nou, zo kom je nog eens ergens. Deze avond waren wij van Psallentes te gast in Morkhoven bij Herentals. Zalig, vinden wij dat: een stemmige, goed verzorgde kerk; een piekfijn georganiseerd concert; een talrijk opgekomen en enthousiast publiek dat desgevraagd zelfs nog een streepje meezingt; bij het erheen reizen een prachtige zonsondergang, en bij het terugkeren een frisse, tintelende maannacht. Gooi er nog zeven super-enthousiaste zangeressen bovenop en wat wil een mens nog meer? Dank aan iedereen die dit concert mogelijk maakte, dank aan iedereen die er was. Voor de groepsfoto hebben we voor een keer gebruik gemaakt van het op één na kleinste kamertje van de kerk. Een unicum: nog nooit zeven zangeressen gefotografeerd in een kamertje van minder dan twee vierkante meter groot. Je ziet: veel hebben wij niet nodig. Veel liefs uit Morkhoven!

Foto en tekst Hendrik Vanden Abeele

One thought on “Morkhoven boven

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: