Het Psallentes DIERIC Collectief 2024

Tijd om een tipje van de sluier te lichten. Op vraag van het Fonds Dirk Snellings zal Hendrik Vanden Abeele vanaf 2023 een ploeg jonge (pre-)professionele zangers samenstellen die samen ‘Het Psallentes DIERIC Collectief’ gaan vormen. De hoofdletters in de vorige zin verwijzen uiteraard naar de beroemdste drager van die voornaam: Bouts. We werken aan een soundtrack bij verschillende werken van Dieric Bouts. Het centrale thema is het lichaam. Meer informatie hier.

Ben je geïnteresseerd? (Pre-)Professionele zanger met interesse in oude muziek? Geboren in 1992 of later? Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Neem dan eens contact op. Hendrik.vda[at]me.com. Een meer officiële call volgt nog wel, maar we moeten ergens beginnen. Wel, hier dus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: