Inspirerende vrouwen

Mooie avond doorgebracht in het Verre Oosten. Van Vlaanderen. In de prachtige Sint-Annakerk in Aldeneik mochten we de heilige zussen Harlindis en Relindis eren met gezangen allerhande — bijgestaan door Rein Van Bree op blokfluiten en sackbut. Het was er goed, daar in Aldeneik! Bedankt aan de organisatoren en het fantastische publiek, proficiat aan Rein, en verder nog bravootjes voor de zangeressen van dienst Veerle Van Roosbroeck, Sarah Abrams, Lisa De Rijcke, Barbara Somers, Kerlijne Van Nevel en Elisabeth Colson. Inspirerende vrouwen!

Tekst en foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: