[Friends] Bart Jacobs ‘Recommended by Bach’

In onze categorie ‘Friends’ blij te melden dat organist Bart Jacobs een nieuwe cd uitbracht, onder de mooie en veelzeggende titel ‘Recommended by Bach’. In het filmpje hierboven laten we het Bart zelf uitleggen. Mooi ook dat dit project gerealiseerd is op het Contius-orgel hier in Leuven — op minder dan een kilometer van de maatschappelijke zetel van Psallentes. Enfin, om maar te zeggen: kopen dat cd’tje, luisteren, genieten! En proficiat aan Bart Jacobs. We hopen ook in de toekomst nog fijn te kunnen samenwerken met je!

Hendrik Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: