[Last minute inschrijven] Muziek van de Middeleeuwen

Hendrik Vanden Abeele geeft in tien woensdagvoormiddagen een beeld van de muziek van de middeleeuwen. Voor het eerst kan je deze cursus online volgen (Zoom-sessies). Inschrijven kan hier (via de site van Amarant), maar opgelet: doe het ten laatste tijdens de kantooruren van dinsdag 18 januari 2022. De cursus gaat door vanaf woensdag 19 januari (10u-12u30) en dan de volgende tien woensdagen (2 maart niet meegerekend). Dit is dus voor de ultrasnelle beslissers. Go!

Muziek van de middeleeuwen, dat is je begeven op glad ijs. Er zijn over dat repertoire veel meer onzekerheden dan zekerheden. Gelukkig hebben we in de afgelopen halve eeuw een prachtige hoeveelheid musici zich op die muziek zien toeleggen. Op basis van vaak zeer onvolledige informatie maken ze muziek die onze ziel raakt. Nothing else matters…

One thought on “[Last minute inschrijven] Muziek van de Middeleeuwen

Add yours

  1. Dag Hendrik, Wat een prachtig schaatsfilmpje. Ik ga er spontaan van huilen. Die vrijheid, die vreugde, dat potentiëel, dat out-of-the-box gevoel. Zo is het leven 🙂 ! Heerlijk om daar aan herinnerd te worden. Ik wens het mezelf toe en jou en iedereen rondom mij. Voor 2022. Lang leve meeslepende en verheffende  kunst. Naar mijn gevoel: de essentie. En veel succes met je online cursus over de Middeleeuwen! Groetjes,Rozelien 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: