18•09•2021 Sint-Niklaas [B] The Salzinnes Manuscript

Psallentes en het Goeyvaerts String Trio vroegen vorig jaar aan Linda Catlin Smith nieuw werk te maken, vertrekkende vanuit het door Psallentes eerder reeds bezongen ‘Canadese’ manuscript ‘The Salzinnes Antiphonal’. Wat Linda ons leverde is een pareltje, dat we eerder dit jaar uiteindelijk in première lieten gaan zonder publiek, in een semi-live setting. Nu kan je het werk van ongeveer twintig minuten echt live meemaken — nog steeds de beste optie — en dat nu zaterdag 18 september 2021 in de mooie, en mooi gerenoveerde Paterskerk in Sint-Niklaas. Tickets zijn hier te verkrijgen. Er zijn twee voorstellingen, om 17u en om 19u. Welkom!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: