Dikke kus uit Utrecht

Nou, dat was me het zaterdagje wel. Zes (verschillende) concerten gegeven in de Willibrordkerk in Utrecht. Begonnen om 7u ‘s morgens, geëindigd om 21u35 ‘s avonds. Dat alles vormde een ‘Officiedag’ voor het Festival Oude Muziek. En het kon alleen maar met de stemmen van Veerle Van Roosbroeck, Sarah Van Mol, Sarah Abrams, Amélie Renglet, Lisa De Rijcke, Barbara Somers, Kerlijne Van Nevel, Elisabeth Colson en Rozelien Nys. Dikke kus uit Utrecht aan iedereen die dit mogelijk maakte, en niet te vergeten aan alle bezoekers van deze concerten. En ja, ik weet het: ‘dikke kus’ — (nog) niet letterlijk hé!

Foto en Tekst Hendrik Vanden Abeele, 5 september 2021

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: