Broodje gebakken

Voor de derde zaterdag op rij was Psallentes Jukebox actief in Leuven, in het pand van bakkerij De Broodenier in de Mechelsestraat. Het weer was een haartje minder goed, maar verder stond niets ons in de weg om er weer een geweldige, en geweldig mooie zaterdag van te maken. Met dank aan alle zangeressen van dienst, en natuurlijk aan alle bezoekers. Ook het vermelden waard: op deze drie zaterdagen bleven honderden mensen ter hoogte van onze voordeur even plakken — de klank van versgezongen muziekjes in het oor. Take it away, zangeressen!

Foto en tekst Hendrik Elie A Vanden Abeele

De Psallentes Jukebox werd mee mogelijk gemaakt door de Culturele Activiteitenpremie van de Vlaamse overheid. Waarvoor dank!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: