Redenen voor dagje Leuven

Op de plek waar binnen enkele jaren een nieuwe Leuvense podiumzaal komt te staan, in de Brusselsestraat naast ‘de Romaanse poort’, is nu een tijdelijke velodroom gebouwd. Weer een reden om een dagje Leuven te programmeren. Als je dat doet, doe het dan op zaterdag 14, zaterdag 21 of (en!) zaterdag 28 augustus 2021. Waarom? Omdat je dan tegelijk ook naar de Psallentes Jukebox kan komen, bij De Broodenier in de Mechelsestraat. Dat wordt een bijzonder project waarbij je zelf mee curator wordt van een piepkort concert van de zangeressen van Psallentes. Opgelet: inschrijving is verplicht. De inschrijvingen beginnen aardig binnen te lopen, dus wacht niet te lang! Lees er hier meer over!

Foto en tekst Hendrik Elie Vanden Abeele

One thought on “Redenen voor dagje Leuven

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: