LASSUS met inleiding

Deze avond, woensdag 10 maart 2021 om 20u, wordt de film LASSUS van Griet Teck vertoond vanuit de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Sint-Truiden. Eerst een inleiding door Griet zelf, en daarna kan je dus de film bekijken. Getuigenissen van drie vrouwelijke gedetineerden, met als trigger de Lassus-boetepsalmen zoals voor hen door Psallentes gezongen in het penitentiair complex van Brugge. Dit alles via Twitch TV, op deze link. Allen daarheen (maar blijf in uw kot)!

3 thoughts on “LASSUS met inleiding

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: