Gemaskerd glunderen

Vandaag was ik voor het eerst sinds vele maanden samen met mijn twee co-auteurs van het boek ‘De stilte van de muziek voor Bach’ (Borgerhoff & Lamberigts): Liesbet Vereertbrugghen en Nicole Van Opstal. We hebben alle drie enkele fragmenten ingelezen — die krijg je volgende week te horen op Klara.

Op deze foto zie je het niet zo goed, maar we glunderen, natuurlijk. We zijn alledrie erg trots op dit gewichtige boek (anderhalve kilo). En we bevelen het warm aan. Je zal de komende tijd toch weer wat thuisvertier kunnen gebruiken? Welaan dan!

Hendrik Vanden Abeele, 22 oktober 2020

One thought on “Gemaskerd glunderen

Add yours

  1. Ik zal het boek bestellen!

    Met zeer vriendelijke groeten ,

    Francine

    Van: Psallentes Oude Muziek Verzonden: donderdag 22 oktober 2020 20:04 Aan: francinedenave@skynet.be Onderwerp: [New post] Gemaskerd glunderen

    Hendrik Vanden Abeele posted: ” Vandaag was ik voor het eerst sinds vele maanden samen met mijn twee co-auteurs van het boek ‘De stilte van de muziek voor Bach’ (Borgerhoff & Lamberigts): Liesbet Vereertbrugghen en Nicole Van Opstal. We hebben alle drie enkele fragmenten ingele”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: