31•10•2020 Brugge [B] Iedereen (geen) Klassiek

Het had een feest moeten worden, maar op die vreugde is nu een domper gezet: Iedereen Klassiek Brugge gaat niet door. Wij van Psallentes zouden in de Sint-Walburgakerk zingen, op 31 oktober om 10u en om 12u, en we zouden aantreden met een XL-bezetting, of zo je wil een XI-bezetting (met elf dus, zijnde een grote bezetting; hm, dat was een ingewikkeld spelletje met verwarrende vermenging van Engelse en Latijnse hoofdletters; het zijn dan ook verwarrende tijden).

Maar dus Iedereen (geen) Klassiek. Gelukkig is er nog altijd Klara, er zijn mooie boeken over oude muziek (hint hint), je kan zelf nog wat zingen, en je kan ook gewoon meer en meer het leven van een poes gaan leiden, toch? Laat ons dat betrachten! Gewoon veel liggen, rondkijken, doezelen, gefascineerd zijn door de kleinste dingetjes zolang ze maar bewegen, over muurtjes springen om fit te blijven. Af en toe wat water lebberen, en elke dag hetzelfde geprepareerde krachtvoer. Het uitscheiden van verteringsslakken gewoon discreet achter in de tuin. Wat denk je?

Foto en tekst Hendrik Vanden Abeele

3 thoughts on “31•10•2020 Brugge [B] Iedereen (geen) Klassiek

Add yours

 1. Dag Hendrik ,

  Heel jammer , maar niet getreurd : u hebt een heel mooie poes die inspirerend werkt !

  Met zeer vriendelijke groeten ,

  Francine

  Van: Psallentes Oude Muziek Verzonden: donderdag 22 oktober 2020 21:34 Aan: francinedenave@skynet.be Onderwerp: [New post] 31•10•2020 Brugge [B] Iedereen (geen) Klassiek

  Hendrik Vanden Abeele posted: ” Het had een feest moeten worden, maar op die vreugde is nu een domper gezet: Iedereen Klassiek Brugge gaat niet door. Wij van Psallentes zouden in de Sint-Walburgakerk zingen, op 31 oktober om 10u en om 12u, en we zouden aantreden met een XL-bezettin”

 2. heel jammer, ik had zo graag Psallentes om 10 u horen zingen in de Walburgakerk in Brugge !
  zal voor een volgend concert zijn, veel courage, Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: