Tweeluik met drieluiken te Machelen

Vandaag mooi dagje doorgebracht in het charmante Machelen-aan-de-Leie (Zulte), alwaar een groep enthousiaste mensen in de context van het Festival van Vlaanderen een Psallentes-concert organiseerden (in twee luiken, om meer mensen te kunnen bedienen), met muziek bij het Lam Gods. Die muziek is dan weer georganiseerd in drieluiken, Triptycha. Met Veerle Van Roosbroeck, Sarah Van Mol, Sarah Abrams, Barbara Somers, Kerlijne Van Nevel en Elisabeth Colson. In gedachten hadden we ook onze twee quarantaine-zangeressen Lisa De Rijcke en Amélie Renglet mee.

De foto? Hm, ja, wij hebben met mondmasker gezongen ja. Liever veel te voorzichtig dan een beetje onvoorzichtig — dat was het motto. Het voornaamste probleem daarmee? Dat je deze zangeressen niet goed kunt zien stralen.

Wat een mooie, uitstekend klinkende kerk hebben ze daar overigens!

Hendrik Elie Vanden Abeele, 9 oktober 2020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: