Kinderlijk blij met neumen en deuntjes

Psallentes Westrand Dilbeek 2019

Met de Eersteklasconcerten (een project voor kinderen van het eerste leerjaar, in samenwerking met onze vrienden van Musica) waren we onlangs te gast in cc Westrand te Dilbeek. Opnieuw (zoals vorig jaar in deSingel en in het Concertgebouw) hebben we honderden kinderen zonder praten of uitleggen warm gemaakt voor de wereld van de oude muziek. Met dank aan Hans Van Regenmortel en Marijn Clijsters van Musica, de docenten van Musica, en de negen zangers en zangeressen van Psallentes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: