Gedominiceerd

Hildegard Brussel 2019

We waren recent te gast bij de Dominicanen in Brussel, waar we Hildegard zongen. De Dominicanenkerk aan de Renaissancelaan — naast het Jubelpark dus — zingt fantastisch. Dat komt omdat het een en al steen is, van boven tot beneden en terug naar boven. En naar boven ging het: hoge Hildegard-melodietjes voor de hooggeëerde von Bingen!

Het was fijn er te zijn, en de zangeressen van dienst waren van links naar rechts Michaela Riener, Lisa De Rijcke, Sarah Van Mol, Veerle Van Roosbroeck, Kerlijne Van Nevel, Marina Smolders en Elisabeth Colson.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: