Ons Amélie

Amélie Renglet Psallentes interview CAVetMA

Ah wat fijn: ‘ons’ Amélie — dat is dus Amélie Renglet, één van de vaste sopranen bij Psallentes — staat in het nieuwste nummer van het magazine van onze Naamse vrienden van het Centre d’Art Vocal et de Musique Ancienne. Een fijn en gezellig interview, lees het hier. ‘Goed voor je Frans!’ Volgend seizoen staan we met Psallentes drie keer in Namen, en ‘ons’ Amélie zal daar uiteraard bij zijn. Vermits ze sinds enige tijd weer in haar moederstad Namen woont, zullen de verplaatsingskosten bij die gelegenheden dus aardig meevallen. 🙂

Hendrik Vanden Abeele, 30 september 2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: