[FRIENDS] ‘Entre-temps’ met Lieselot: een duwtje

Psallentes-oudgediende Lieselot De Wilde werkt met jazzgitarist Peter Verhelst aan een nieuw album, ‘Entre-temps’, en ze zijn nog op zoek naar enige mensen met genereuze beurzen om dat project te ondersteunen. Wij van Psallentes zijn uiteraard fan, en we wensen Lieselot en Peter graag succes met de crowdfunding-actie, en dat het een mooi album moge worden! Wie Lieselot wil helpen, bijvoorbeeld door alvast het cd-tje te bestellen of een donatie te doen, die kan hier terecht.

Hendrik Vanden Abeele, 8 juli 2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: