AlbaNova 2019 Aftermovie/Afterglow

‘Aftermovie’ bij het AlbaNova-festival van 30 juni 2019, gemaakt door Sander Tas. Zo mooi gemaakt dat ik geneigd ben het woordje ‘Afterglow’ te gebruiken — ware het niet dat er aan dat woord wel enige seksuele connotaties vasthangen. Maar het kan, want ‘Afterglow’ betekent ‘naglans, nagloeiing, avondrood, het nalichten, het nagenieten’. Dat is precies wat je aan de hand van dit filmpje kan doen, zelfs al was je er misschien niet eens bij!

Proficiat aan al onze vrienden van Musica en op het Muziekkasteel Alden Biesen, en ook nog eens dank aan alle Psallentes-muzikanten en Musica-docenten die zowel het Familieparcours als de Boetepsalmen tot glans en gloeiing brachten!

Hendrik Vanden Abeele, 5 juli 2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: