Bezoek uit Austin

Sara Schneider Austin Texas Hendrik Vanden Abeele Psallentes Leuven 2019

Psallentes ontving fijn bezoek deze week, uit Austin, Texas. Radiomaakster, muziekwetenschapper en schrijfster Sara Schneider kreeg een rondleiding te Leuven, en we spraken uitgebreid met haar over onder meer haar werk voor ‘KMFA 98.5: Austin’s Classical Radio Station’. Van deze klassieke radio is zij de ‘Music Director’. Ze vertoefde deze week in Vlaanderen met het oog op haar werk aan een nieuwe roman. Het was geweldig je te ontmoeten, Sara, en graag tot in Austin, Texas — of tot wanneer je nog eens naar onze Vlaamse streken komt!

Tekst en foto Hendrik Vanden Abeele, 21 juni 2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: