Eersteklasconcerten met toelichting

Eersteklasconcerten opnieuw, nu met wat toelichting door Hans Van Regenmortel en mezelf. Binnenkort te beleven op AlbaNova te Alden Biesen.

Met dank aan Musica Impulscentrum voor Muziek, Concertgebouw Brugge, deSingel Antwerpen, Muziekkasteel Alden Biesen — en alle betrokkenen binnen die instellingen, in de eerste plaats Hans Van Regenmortel zelf natuurlijk, en Marijn Clijsters; voorts met Emma Van Dobben, Tine Allegaert, Sieglinde Heymans, Benjamin Müller, Indra Boone, Assunta Mandaglio, Georgia Nicolau, Marina Smolders, Lisa De Rijcke, Amelie Renglet, Kerlijne Van Nevel, Michiel Haspeslagh, Gunther Vandeven, Jonathan De Ceuster, Elisabeth Colson, Barbara Somers en Anne-Fleur Inizan. Dank ook aan Esther Ursem, Bianca Van Roosbroeck en Tine Van den Bunder. Camera, interviews en montage Sander Tas.

HVdA, 8 juni 2019

One thought on “Eersteklasconcerten met toelichting

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: