Eersteklasconcerten (First class concerts for the first grade)

Te zien op AlbaNova te Alden Biesen, op zondag 30 juni 2019: de Eersteklasconcerten van Psallentes en Musica. Dit is een smaakmakertje (camera en montage Sander Tas). Het beste wat je kan plannen is die zondag één van de twee ‘familieparcours’ komen meedoen. Breng je lagereschoolkind(eren) mee, want voor hen (en hun ouders) is het bedoeld. Meer informatie over het festival, waar nog veel meer te beleven is, hier. Tien zangeressen en zangers van Psallentes en zes docenten van Musica begeleiden je negentig minuten lang door het Serene Woud van Vocaliteit. Er wordt geen woord gesproken, door niemand, maar je mag des te meer meedoen: neumen schrijven op magisch papier, imiterend (maar niet intimiderend) zingen, en bewegen in canon — het zit er allemaal in!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: