[PRESS] In het blad met Nieuws

Mirek Cerny in Het Nieuwsblad vandaag, in een verslagje over het Gregoriaans Festival van Watou: “De absolute top van de gregoriaanse muziek was te horen op het avondconcert in de Sint-Bavokerk. Psallentes van Hendrik Vanden Abeele is sinds jaren de toonaangevende groep in ons land, dit keer brachten de zeven vrouwen gezangen uit het antifonarium van de cisterciënzerinnenabdij van Salzinnes bij Namen, dat zich in het Canadese Halifax bevindt. Psallentes zette deze gezangen met soms macabere teksten ook op zijn cd Salzinnes Saints.”

One thought on “[PRESS] In het blad met Nieuws

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: