Het wereldwijde Watou

Psallentes te Watou 2018

Een halfje Salzinnes Saints alstublieft! Vraag dat maar eens aan je warme bakker. In Watou weten ze sinds vanavond wat dat betekent — we zongen er de tweede helft van onze ‘Salzinnes Saints’ in het kader van het Gregoriaans Festival aldaar.

Het past hier Bernard Deheegher (en zijn fantastische ploeg) te feliciteren met de manier waarop hij het gregoriaans èn Watou internationaal ‘op de kaart’ heeft weten zetten, tot aan de Middellandse Zee toe! En nog veel verder dan dat!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: