[NL] Musica Mediaevalis: Een muziekgeschiedenis van de Middeleeuwen in veertig toppers

Amarant Middeleeuwen Hendrik Vanden Abeele

[NL] Hendrik Vanden Abeele zal voor Amarant tussen begin oktober en begin december 2017 de Middeleeuwse muziekgeschiedenis introduceren aan de hand van veertig toppers. De tiendelige cursus gaat door op woensdagvoormiddag te Gent, of op woensdagnamiddag te Antwerpen. Dit is een herneming van de succesvolle cursus die al eens eerder in Gent en Antwerpen (ook in Leuven en Aalst) te volgen was. Meer info en inschrijving op Amarant.be. Men vertelle het voort, warm aanbevolen!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: