Salzinnes Saints verzongen

Psallentes Salzinnes Saints 2017 Sint-Andries

Het is volbracht: de mooie Antwerpse Sint-Andrieskerk was deze avond het toneel alwaar Psallentes het programma Salzinnes Saints in première zong. We hebben dus enige melodietjes in de oren van onze toehoorders gewurmd — zij gaan dat nog de hele nacht horen. En morgen ook nog! Binnen enkele weken gaan we met dit programma naar Canada, maar eerst hebben we nog een Walburga-evenement in Geel, samen met Arnaud Vande Cauter — daarover elders binnenkort meer nieuws.

One thought on “Salzinnes Saints verzongen

Add yours

  1. Adembenemend mooi was de laat-avondlijke uitvoering in Antwerpen donderdag ll., je kon letterlijk een speld horen vallen, de dames van Psallentes hebben bij het publiek een geweldige indruk gemaakt en inderdaad ik hoor ze nog … het deed me plezier aanwezig te zijn op de première, alhoewel ik stiekem de cd reeds kon beluisteren dank zij Hendrik die ze me in stilte een tijdje geleden had toegestuurd. Kortom, van de live-uitvoering in de Sint-Andrieskerk kreeg je dan ook nog kippenvel! Proficiat met Salzinnes Saints!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: