Van links naar rechts: Nicole, Hendrik, Joris

Nicole Van Opstal, Hendrik Vanden Abeele, Joris Verdin

Het was dus geen aprilgrap: deze namiddag waren Joris Verdin en Hendrik Vanden Abeele te gast op Klara, bij Boetiek Klassiek, met als gastvrouw Nicole Van Opstal. Het werd rustig en gezellig, met twee fragmenten uit de L’Abbé Liszt, en één fragment uit Hours of Hildegard, First Hour — en de toelichtingen bij dit alles door zowel Joris als Hendrik. Wie het gemist heeft kan hier herbeluisteren (vanaf ongeveer minuut 26). Opgelet: deze link werkt niet ten eeuwigen dage.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: