Salzinnes Teaser

Psallentes gaat twee keer naar Canada dit jaar. Hendrik Vanden Abeele zal begin mei een lezing en workshop geven in Halifax, en aanwezig zijn op de opening van de tentoonstelling Centuries of Silence: the Discovery of the Salzinnes Antiphonal; en in september trekt hij opnieuw naar Nova Scotia, maar dan in het gezelschap van acht zangeressen, met het programma ‘Salzinnes Saints’. Canadian Heritage heeft over het project alvast een teaser gelanceerd. Hierboven in het Engels, hieronder in het Frans. De muziek is echter telkens dezelfde: in dat goeie ouwe Latijn dus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: