To Memling #1 Vingeroefeningen

 

To Memling Psallentes Oltremontano

Fijne repetitiedag gehad met (leden van) Oltremontano en zes zangeressen van Psallentes. Volgende maandag presenteren we op een conferentie te Antwerpen (sorry, folks, alleen voor deelnemers aan die conferentie) onze eerste vingeroefeningen in een nieuw groot project dat aan de kunstwerken van Hans Memling gewijd is — in dit geval aan het zogenaamde retabel van Nájera, of ‘Christus met zingende en musicerende engelen’. Er komen op deze plaats daarover nog veel meer berichten, dus voorlopig hou ik het bij het heffen van het virtuele glas op weeral een mooie samenwerking met Oltremontano, op de foto in de gedaante van Elisabeth Schollaert, Adam Woolf en Wim Bécu.

Hendrik Vanden Abeele, 10 maart 2017

One thought on “To Memling #1 Vingeroefeningen

Add yours

  1. Ah, dat was bij ons, ik was dus toch beter komen werken op mijn vrij(e)dag die dat toch niet was, met mooie muziek op de achtergrond; ik zit er nu nog voor te bereiden voor maandag met enkel de beek als ruis. Veel succes op maandag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: