[PRESS] L’Abbé Liszt

abbe-liszt-cover

“‘Liszt gaat voluit!’ meldt de tekst van het album enthousiast. Vlaamser en treffender kan uw recensent het niet verwoorden. […] dit fraaie album biedt een uitzonderlijke ervaring.” Een eerste recensie van onze L’Abbé Liszt, op Orgelnieuws.nl.

Fijn ook dat Kris Thielemans een pluimpje krijgt: “Vermeldenswaard is nog het werkelijk uitmuntende album design van Kris Thielemans; een design dat op een eigentijdse en geraffineerde wijze een negentiende-eeuwse sfeer evoceert. Hulde!”

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: