To Memling #1 Tussen de Rubensen

Psallentes Oltremontano Rubenshuis

Hoe mooi kan het worden? Vandaag waren we dus te gast op een Memling-conferentie te Antwerpen, in het gezelschap van Oltremontano. Repeteren mochten we doen in het atelier van Rubens, in het Rubenshuis. Waar een museum-sluitingsdag al niet goed voor is! We hebben van het repeteren daar en van het concerteren in het Rubenianum erg genoten.

Op de foto van links naar rechts: Wim Bécu, Sarah Van Mol, Barbara Somers, Veerle Van Roosbroeck (zong een lijntje solo), Amélie Renglet, Lieselot De Wilde, Kerlijne Van Nevel, Elisabeth Schollaert en Adam Woolf.

Hendrik Vanden Abeele, 13 maart 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: