Palace of Wisdom — Her en der

IMG_4971

Na een prettige en succesvolle passage langs de Passie van de Stemmen in de Parkabdij vorige week, zijn we weer volop aan de slag met ‘The Road of Excess leads to the Palace of Wisdom’, een co-productie van Psallentes en Het Collectief met muziek van Hildegard von Bingen en Galina Oestvolskaja. Zondag waren we aan het werk te Sint-Joost-ten-Node, maandag te Heverlee, en vandaag waren we te gast (en vriendelijk onthaald) in het conservatorium van Mechelen. Her en der aan het repeteren dus. Nog een dikke twee weken wachten en je kan in de Kapellekerk Brussel — voor Bozar — naar de première van deze productie komen luisteren. In 2017 volgen nog minstens vijf voorstellingen hiervan in Vlaanderen en Nederland.

Die Oestvolskaja kan soms heftig te keer gaan — zoals je kunt zien.

Foto Hendrik Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: