Champmol 1399 — Oefenen te Geel

IMG_4979

Met het oog op onze verfilming (en verklanking) van het Crucifixus-retabel van De Baerze en Broederlam — première 27 augustus 2016 in het kader van Laus Polyphoniae — zijn we vandaag met cameraman Bram Goots wat ideeën gaan opdoen en wat gaan oefenen op een (veel jonger) retabel in de Sint-Dimpnakerk te Geel. Warm onthaald, goed geholpen, veel doorgedacht, een paar concepten vastgelegd, zeer vruchtbare namiddag. In juni volgt dan het echte werk in het Musée de Beaux-Arts van Dijon. Wordt vervolgd.

Foto Hendrik Elie Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: