Palace of Wisdom — Vooruitgang

IMG_4885

Weer een mooie ontwikkelsessie gehad voor onze productie ‘The Road of Excess leads to the Palace of Wisdom’ die volgende maand voor Bozar in de Kapellekerk Brussel in première gaat. Met leden van Het Collectief werd de muziek van Hildegard von Bingen en van Galina Oestvolskaja uitgebreid kruiselings bestoven. Kruisbestoven.

Op deze foto: Thomas Dieltjens (piano), Toon Fret (fluiten), Pascal Rousseau (tuba), Wibert Aerts (viool). Niet op de foto: Julien Hervé (klarinetten) en Martijn Vink (cello). Een beetje erg mannelijk, zou je denken? Ha, maar er komen ook nog zes zangeressen van Psallentes bij hé! Maar dat is dan voor een volgende gelegenheid. Wordt vervolgd!

Foto Hendrik Vanden Abeele

One thought on “Palace of Wisdom — Vooruitgang

Add yours

  1. Ziet er gezellig uit daar in Schaarbeek! En ja, Thomas ken ik niet persoonlijk maar ik hoorde en zag hem bezig op een mooi concert van FVV-Vl Brabant in de Pieter De Somer-aula en Toon ken ik wel, doe hem de groeten, een sympathieke fluitist! ‘k Ben benieuwd naar dit weerom vernieuwende project. Geniet ervan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: