[CD] Beghinae II release

Beghinae II Psallentes

Inmiddels is van ons succes-album ‘Beghinae’ een tweede editie op de markt gekomen, de ‘Beghinae I & II’. Aan de oorspronkelijke cd is een tweede cd toegevoegd waarop fragmenten uit het Turnhouts processionale te horen zijn, naast de ‘Gaudio Mantra’ van Juan Parra Cancino, met de stem van Kerlijne Van Nevel. Dubbel-cd voor een lagere prijs dan de doorsnee enkele cd. Te koop in de cd-winkel. Opgelet: er is geen tekstboekje bij. De teksten en vertalingen worden online voorzien (via http://www.le-bricoleur.be), maar daar zit vertraging op — dank voor je geduld.

4 thoughts on “[CD] Beghinae II release

Add yours

 1. Is CD Beghinae II afzonderlijk te verkrijgen ?
  Als je reeds deel I hebt aangeschaft, dien je deze terug aan te schaffen om aan deel II te geraken.

  1. Beste heer Van Herwegen
   Dank voor uw bericht. De Beghinae II is niet afzonderlijk beschikbaar, toch niet als fysieke cd. Wel zal deze beschikbaar zijn op de online-platforms (zoals iTunes), dat duurt nog enkele weken. We merken wel op dat deze heruitgave van Beghinae aangeboden wordt aan de prijs van één cd, dus in die zin betaalt u niet dubbel als u deze dubbel-cd aankoopt. (In de meeste cd-winkels zal de dubbel-cd zelfs lager geprijsd zijn dan een doorsnee enkele cd in de klassieke sector.) Veel dank voor uw interesse in Psallentes!
   Hartelijke groet
   Hendrik Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑