[CD] Torstuna Missal Release

Torstuna Missal

Deze week staat bij Psallentes in het teken van de release van weeral een nieuw cd’tje: The Torstuna Missal. Een mooi project rond een veertiende-eeuws Dominicaans missaal, oorspronkelijk gemaakt in Frankrijk, mogelijk Parijs, maar al in de late middeleeuwen aanwezig in de parochiekerk van Torstuna in Zweden. De zangeressen van Psallentes hebben in dit project samengewerkt met de Zweedse zangeressen van Gemma, en alles was onder leiding van Karin Strinnholm Lagergren. De cd wordt volgend weekend officieel voorgesteld, meer nieuws volgt spoedig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: