Een nieuw jaar met goed nieuws beginnen

[NL] Psallentes heeft winterstop gehouden, dat heeft u misschien gezien. We starten dit ongetwijfeld weeral boeiende jaar met een leuk bericht. Het project rond het Processionale van Turnhout heeft bij boekensteun.be al meer dan zeventig procent van het beoogde budget opgehaald. Dat is fantastisch. Maar om deze crowdfunding echt te doen slagen hebben we nog donateurs nodig. We bevelen je dus van harte aan naar boekensteun.be of voordekunst.nl te gaan en alsnog te doneren. Erfgoed boven!

[ENG] Psallentes starts the year with good news: the project in favour of the Processionale from Turnhout has reached 72% of its goal. If you have not donated yet, this is the time to do it. Thanks A LOT.

Turnhout Processionale

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: