Psallentes zoekt M/V

Psallentes Plainchant & Polyphony

PSALLENTES ZOEKT M/V

Ensemble Psallentes is op zoek naar professionele zangers en zangeressen. Dit met het oog op het aanleggen van een wervingsreserve. Van jou wordt verwacht dat je een professionele opleiding genoot, of via ervaring een vergelijkbaar niveau hebt. Ook gaan we er van uit dat je geïnteresseerd bent in gregoriaans en polyfonie. Het repertoire van Psallentes is breed, maar spitst zich toe op muziek uit de late Middeleeuwen en de Renaissance. Ervaring op dit gebied is een pluspunt.

De procedure gaat als volgt. Stuur een mail met je motivatie naar info@psallentes.be. Graag een beknopte cv meesturen. Op maandag 10 februari 2014 zullen we in de buurt van Leuven audities organiseren. Hiertoe ontvang je een uitnodiging. Je zingt eerst een gregoriaans stuk naar eigen keuze. Daarna zing je even met leden van het ensemble mee in een mini-repetitie. In dat gedeelte komt zowel gregoriaans (op zicht) als polyfonie (op voorhand meegedeeld) aan bod. Alle nodige info over repertoire krijg je bij je uitnodiging.

Wat wij hier tegenover zetten? Free-lance opdrachten (opnames en concerten) met Psallentes, in een fijne en positieve werksfeer. Schrijf snel in!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: