Musica Nova van Adriaen Willaert: een topstuk

Met concerten door onze collega’s van Huelgas Ensemble en Dionysos Now! wordt binnenkort in Brugge Adriaen Willaert op een voetstuk gezet. Meer bepaald schreeuwt zijn ‘Nieuwe Muziek’ – ofte Musica nova – om aandacht. Die aandacht krijgt hij ook vanwege ondergetekende, die voor Concertgebouw Brugge een ‘Topstuk Pageflow’ verzorgde. Hier te beleven! Enjoy!

Hendrik Vanden Abeele, 16 mei 2023

One thought on “Musica Nova van Adriaen Willaert: een topstuk

Add yours

  1. Ik had nu pas tijd om van deze post te genieten, dacht ik, toen zag ik dat ik er meer dan een week kan van genieten, rustig luisteren en kijken en herbeluisteren en herbekijken…. Wat krijgen wij toch schitterende dingen toegestuurd van jou, dankjewel! Voor wanneer een cursus hierrond?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: