[Sneak Preview] Gratia plena cd

Een nieuw Psallentes-album! Het is er bijna. Gratia plena, heet het. Een prachtig dingetje, al zeggen we het zelf, deze keer in samenwerking met het Amsterdamse blokfluitengezelschap The Royal Wind Music. Het is een eerbetoon aan meester Hans Memling – vandaar de algemene project-titel ‘ToMemling’. We laten je alvast de cover zien, met dank aan Kris Thielemans. Een Le-Bricoleur-productie, met bijzondere dank aan Harry De Winde. Verdeling door [PIAS]. Meer nieuws volgt!

Psallentes is op zoek naar ondersteuners. Voor 11 cent per dag word je lid van de Psallentes Centimeters. Je steunt ons dan met €40 euro per jaar. Bovendien krijg je in 2023 de nieuwe cd ‘Gratia Plena’ toegestuurd (beschikbaar in maart). Wil je ons helpen? Stort dan vandaag nog €40 op rekeningnummer BE62 7340 1182 9561 van Psallentes vzw. Geef ook je naam (indien anders dan op de overschrijving) en adres mee, of/en stuur een mailtje aan hendrik.vda[at]me.com. Eeuwig en één dag dankbaar! Met dit programma zullen we eind maart in Nederland (Groningen, 25 maart) en België (waarschijnlijk Leuven en Brugge) te horen zijn. Ook hierover: meer nieuws volgt!

3 thoughts on “[Sneak Preview] Gratia plena cd

Add yours

 1. Beste mensen,.
  Wanneer komt de tweede cd met muziek bvan von Bingen uit? Het is al jaren geleden dat jullie de eerste cd opgenomen hebben! Ik maak het denk ik niet meer mee dat ik het complete werk van haar kan horen uitgevoerd door jullie!

  Hartelijke groeten,

  Monique Suring

  1. Beste Monique, bedankt voor je enthousiasme. Ja, de Hildegard-reeks heeft ernstige vertraging opgelopen – de afgelopen jaren waren voor Psallentes (en voor mezelf) niet bepaald makkelijke jaren… Het goede nieuws is dat de tweede aflevering van Hours of Hildegard wel degelijk al opgenomen is. Die cd wacht op montage en verdere afwerking. We hopen nog voor de zomer nummer twee te kunnen presenteren. Nog even geduld. Hartelijk, HVdA

 2. Beste Hendrik,
  gisteren een mooi optreden van jullie gezien in het Brugs Concertgebouw,
  hartelijke groeten, jef jacobs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: