Haarlem ontving ons warm

Een ijskoud Haarlem? Geen probleem. De Psallentes-delegatie die er vandaag zondag 18 december 2022 een ‘stilteconcert’ verzorgde werd warm ontvangen. De Waalse Kerk was op haar best, en weet je wat: we brachten zelfs een Waalse zangeres mee! Dank aan ‘Stadsklooster Haarlem’ en aan Priska en Rob voor een puike organisatie en programmatie. Dank ook aan de vele aanwezigen, en aan de zangeressen van dienst Amélie Renglet, Lisa De Rijcke, Barbara Somers en Kerlijne Van Nevel.

Foto en tekst Hendrik Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: