Bingen op de Keizersberg

Heerlijk avondje gehad op Abdij Keizersberg, waar Patrick Lateurs vertaling van de gezangen (‘Symphonia’) van Hildegard von Bingen werd voorgesteld. Prachtig boek, uitstekende vertaling, en de kans gekregen om Hildegards meesterschap in melodieën te demonstreren. Dank aan Uitgeverij Halewijn en aan de gastvrijheid van Abdij Keizersberg. En nog het meest: dank aan de zangeressen van dienst. Dat waren van rechts naar links Barbara Somers, Elisabeth Colson, Kerlijne Van Nevel, Veerle Van Roosbroeck, Sarah Van Mol en Sarah Abrams. Kippenvel! (Maar dat heeft ie al jaren.)

Foto en tekst Hendrik Vanden Abeele

Uitzonderlijk: dit is de ENIGE foto die vanavond van deze zangeressen werd genomen.

One thought on “Bingen op de Keizersberg

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: