Hildegard @ Spotify Editorial Playlist

In de aanloop naar de release van volume 2 van onze volledige opname van het oeuvre van Hildegard von Bingen, kwam het eerste volume in die reeks deze week op de ‘Editorial Playlist‘ van Spotify terecht. Ben je een Spotify-fan of wil je het worden: dan heb je bij deze nog eens een duwtje in de rug gekregen.

(Wat ons betreft is het gewoon aanschaffen van de klassieke, fysieke cd ook nog steeds goed hoor, al was het maar omdat je dan het mooie ‘artwork’ van Hilde Vertommen in handen hebt… Dus waarom niet de twee doen! Dat heet maximaliseren!)

One thought on “Hildegard @ Spotify Editorial Playlist

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: