Broodje oude muziek gebakken

Vorige zaterdag was het eens niet de geur van versgebakken brood in je neus, maar de klanken van versgezongen oude muziek van Psallentes in je oor. Het ene zintuig is het andere niet, dat lieten we je horen daar bij De Broodenier in de Mechelsestraat in Leuven. Het Psallentes Jukebox project was een succes: tevreden luisteraars die mooie programmaatjes samenstelden, pittige zangeressen, prachtig zomerweer. Wat wil je nog meer? Het zelf meemaken misschien? Dat kan nog op zaterdag 21 augustus 2021 (volzet, kleine wachtlijst) en zaterdag 28 augustus 2021 (nog wel wat plaatsen). Schrijf een mailtje aan hendrik.vda[at]me.com, en we helpen je verder! Welkom!

Op de foto: zes zangeressen van Psallentes met enkele bezoekers aan de Jukebox, 14 augustus 2021

De Psallentes Jukebox werd mee mogelijk gemaakt door de Culturele Activiteitenpremie van de Vlaamse overheid. Waarvoor dank!

One thought on “Broodje oude muziek gebakken

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: